Креирајте нов дом

“Јетмир” е салон за продажба на мебел, со услуга за комплетно ентериерно уредување на Вашиот дом.
Нашите темели се комбинација на современ дизајн и врвна технологија, се со цел да се создаде производ индивидуален за секој простор. Ние креираме ентериер кој ќе ве плени со оригиналност, дизајн, како и ергономија, а пред се квалитет.