За нас

КРАТКА БИОГРАФИЈА: Салонот за мебел ЈЕТМИР е синоним за традиција, коректност и пред се квалитет на производите. ЈЕТМИР започна со работа во 1994 година, со визија и елан дека ќе креира нешто на кое ќе се гордее. ЈЕТМИР направи значајни промени во средината во која делува, вложи значителни инвестиции и го усоврши својот пристап, овозможувајќи квалитет на своите потрошувачи. ЈЕТМИР е дел од процесот на транзиција и трансформација на нашето општество.Тој ги преживеа сите предизвици и препреки на времето, со тоа поттикнувајќи не да продолжиме со работа кон остварување на нашите цели. ЈЕТМИР е едно од најпрестижните компании во Кичево но и пошироко, пред се поради се поголемата доверба на клиентите кон нашите услуги. Со пораст на довербата, порасна и бројот на нашите купувачи и поради тоа на почетокот на 2008 година отворивме нов, деловен простор со над 500 квадрати изложбен простор на патот Кичево-Скопје. ПРОИЗВОДИ: Со зголемување на бројот на нашите клиенти, автоматски се зголеми и понудата на производи која ја нудиме. Ова понуда опфаќа широк спектар на ентериер и можност за избор од страна на клиентите. Сега, на нашите клиенти им овозможивме одговор на сите нивни барања. Поседуваме мебел за куќи, станови но и за деловни простории. Нашите производи се со врвен квалитет. Не било кој производ може да биде дел од нашата понуда. Ние сме секогаш на чекор пред другите. ПАРТНЕРИ: ЈЕТМИР дефинитивно не можеше да го постигне својот сегашен успех доколку не оствареше цврста соработка со престижни фирми од областа на производство на мебел, како од земјава, така и од странство. Нашата палета на производи опфаќа производи од фирми како од ЕРА Мебел од Турција за која Јетмир е генерален застапник за Македонија, Форма Идеале, Лагадо и така натаму. ЦЕЛИ: Се од погоре кажаното останува наша цврста определба и понатаму да продолжиме со нашата работа и проширување на понудата на производи и услуги со кои ќе ја прошириме нашата дејност и ќе го зголемуваме бројот на задоволни клиенти. Ви Благодариме за довербата. JETMIR Mobel

КРАТКА БИОГРАФИЈА: Салонот за мебел ЈЕТМИР е синоним за традиција, коректност и пред се квалитет на производите. ЈЕТМИР започна со работа во 1994 година, со визија и елан дека ќе креира нешто на кое ќе се гордее. ЈЕТМИР направи значајни промени во средината во која делува, вложи значителни инвестиции и го усоврши својот пристап, овозможувајќи квалитет на своите потрошувачи. ЈЕТМИР е дел од процесот на транзиција и трансформација на нашето општество.Тој ги преживеа сите предизвици и препреки на времето, со тоа поттикнувајќи не да продолжиме со работа кон остварување на нашите цели.

ЈЕТМИР е едно од најпрестижните компании во Кичево но и пошироко, пред се поради се поголемата доверба на клиентите кон нашите услуги. Со пораст на довербата, порасна и бројот на нашите купувачи и поради тоа на почетокот на 2008 година отворивме нов, деловен простор со над 500 квадрати изложбен простор на патот Кичево-Скопје.

ПРОИЗВОДИ: Со зголемување на бројот на нашите клиенти, автоматски се зголеми и понудата на производи која ја нудиме. Ова понуда опфаќа широк спектар на ентериер и можност за избор од страна на клиентите. Сега, на нашите клиенти им овозможивме одговор на сите нивни барања. Поседуваме мебел за куќи, станови но и за деловни простории. Нашите производи се со врвен квалитет. Не било кој производ може да биде дел од нашата понуда. Ние сме секогаш на чекор пред другите.

ПАРТНЕРИ: ЈЕТМИР дефинитивно не можеше да го постигне својот сегашен успех доколку не оствареше цврста соработка со престижни фирми од областа на производство на мебел, како од земјава, така и од странство. Нашата палета на производи опфаќа производи од фирми како од ЕРА Мебел од Турција за која Јетмир е генерален застапник за Македонија, Форма Идеале, Лагадо и така натаму.

ЦЕЛИ: Се од погоре кажаното останува наша цврста определба и понатаму да продолжиме со нашата работа и проширување на понудата на производи и услуги со кои ќе ја прошириме нашата дејност и ќе го зголемуваме бројот на задоволни клиенти.

Ви Благодариме за довербата.

JETMIR Mobel