Krijo një shtëpi të re

“Jetmir” sallon për shitjen e mobiljeve, shërbime të brendshme të plotë të shtëpisë tuaj.
Themelet tona janë një kombinim dhe dizajn bashkëkohor dhe të teknologjisë në hap me kohën, për të krijuar një produkt për çdo hapësirë ​​individuale. Në krijimin e brendshme që do ju kënaqi juve me origjinalitet, dizajn dhe ergonomi, dhe mbi të gjitha, më cilësisi të jashtëzakonshme.